19:30

IK Fyris

Referat: Tierps IF - IK Fyris

Vi avslutade vårterminens seriespel med en kvällsbortamatch mot Tierps IF. Det var en stilla och solig kväll och Tierp bjöd på en väldigt fin gräsplan, högtalarmusik, speakerröst och KNOTT. Vi hoppades att en positiv effekt av det sista skulle bli att killarna knappast skulle vara stillastående på planen i alla fall.
Efter några fina första minuter märktes det att inställning och fokus inte var det rätta hos Fyris den här kvällen och laget lyckades inte få till samma fina spel som tidigare under säsongen och senast mot Bälinge. Vi hade svårt med markeringen, samspelet och bollbehandlingen, men kämpade tappert och gick till halvtid med bara 1-2 på resultattavlan, där Isak hade reducerat snyggt på frispark. I början av andra halvlek lyckade killarna att hålla i bollen bättre men energin och viljan fanns inte där ikväll för att vända matchen.

Men vi ska sammantaget vara stolta över vår säsong så här långt och Fyrisgänget kommer alltid tillbaka. Nu laddar vi om under sommarledigheten och kommer taggade till första träningen i början av augusti.

Kom ihåg: Avslutning på måndag 22/6, samling vid IP:s parkering kl 17:45 för avresa till Uppsala Fotbollsgolf där vi spelar en lagmatch och därefter grillar.